DEMOKRATSKA FRONTA: "Mafijaško-politička hobotnica kreće u posljednji udar na državnu imovinu"

Demokratska fronta žestoko je reagovala na tekst Žurnala u kojem se navodi kako JP BH Pošta planira kupovinu zgrade u vrijednosti od 8,5 miliona KM, a koja je u vlasništvu kćerke federalnog premijera Fadila Novalića

  • Mini market

  • 23. Jul. 2018  23. Jul. 2018

„Portal 'Žurnal' objavio je, malo je reći skandalozan napis o još jednoj mafijaškoj prevari od strane vladajućih bh. političara. JP BH Pošta kupuje zgradu kćerke federalnog premijera Fadila Novalića u vrijednosti 8,5 miliona maraka!

Osjećajući valjda da neće moći još dugo, mafijaško politička hobotnica kreće u posljednji udar na imovinu ove države pod parolom : 'Uzmi, dok se još može!'

Ovo je nastavak brutalne pljačke, protagonisti ovih beskrupuloznih otimačina su dio vladajućeg političkog establišmenta, imaju svoja imena, prezimena, funkcije i bezočno, pred očima javnosti, sudova, policije i tužilaštava bezočno harče još ovo malo dobra što nam je ostalo.

Budemo li pametni, mi, građani Bosne i Hercegovine, dopre li nam do mozga da je u pitanju klasična otimačina i pljačka, svi gore spomenuti i ostali gospodari naših sudbina, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju morat će se naći tamo gdje im je i mjesto - iza rešetaka!

Ne mora se ništa mudrovati, valjda je svima jasno da nije u pitanju nikakva ideologija niti politika već bezočna pljačka i klasični kriminal!

Hej, osam i po miliona maraka! Nećete dugo, lopovi“, poručili su iz DF-a.

(NAP)

loading...

Vezane vijesti

trenutak ...