ŠOKANTNI DOKAZI: On je OSOBA broj 1 koja u 02 sata 52 minuta i 37 sekundi, 18.03., ulazi u kuću Rađenovih i glumi Davida Dragičevića?!

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 10. Sep. 2018  10. Sep. 2018

  • 0

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

1.

Bitno je sve detaljno razjasniti oko Filipa Ćuluma, kojeg je David Dragičević u noći 18.03., označio kao potencijalno odgovornog za sve loše što bi moglo da mu se desi te noći.

2.

David Dragičević je u 00 časova i 15 minuta, preko “Instagrama”, svom drugu Davidu Ristiću poslao poruku ”Čuj potukao sam se i živ sam, ako mi se nešto desi, Filip Ćulum je kriv…”.

3.

Istu rečenicu ponovio je nešto ranije u razgovoru sa bliskim rođakom, o čemu postoji svjedočenje. Ne bi to učinio bez jakog razloga!!!

4.

MUP RS je objavio da Filip Ćulum ima alibi za noć 18.03.; Sam Filip Ćulum je demantovao bilo kakvu vezu sa ubistvom.

5.

U zvaničnim dokumentima, MUP RS navodi da se Filip Ćulum u noći 18.03. “do oko 02 časa nalazio na svom radnom mjestu u kafe baru “Smagler”, gdje radi kao konobar, nakon čega se uputio u pravcu svoje kuće na način detaljno opisan u njegovoj izjavi, što je potvrđeno video nadzorom i drugim dokazima u smislu provjera njegovog kretanja (dopunjavao telefonski račun u prodajnom objektu Moj market u 02 časa i 39 minuta, iznosom od 4 KM i slično)”.

6.

Nakon svih laži koje su izrečene iz MUP-a RS, od njenih najviših funkcionera, nemamo nijedna jedini razlog da vjerujemo u ovu verziju policije. A da ne treba vjerovati, postoje i čvrsti argumenti.

7.

Filip Ćulum nije dopunio telefon u 2 časa i 39 minuta, 18.03., u objektu “Moj market”, već mu je Neko dopunio telefon u to vrijeme.

Filip Ćulum

8.

Sam Filip Ćulum ponovo u 2 časa i 49 minuta, 18.03., deset minuta nakon što to navodi policija, dopunjava sebi telefon u prodajnom objektu “Moj Market” na Laušu!

Tih deset minuta, o kojima su lagali iz MUP RS, mogli bi biti jedan od ključeva za razrješenje enigme ko je u noći 18.03. zaista bio u Kući Rađenovih!

9.

Sada se postavlja pitanje - zbog čega lažu iz policije o kretanju i radnjama Filipa Ćuluma u noći kada je otet David Dragičević? I zbog čega im je bilo bitno da sakriju da je Filip Ćulum dopunio telefon u 2 časa i 49 minuta?

Darko Ilić

10.

Jedan od razloga bi mogao biti zato što Filip Ćulum glumi Davida Dragičevića pri ulasku u kuću Rađenovih u ulici Velibora Janjetovića Janje, broj 11.

11.

Objekat “Moj market” udaljen je svega nekoliko minuta hoda od kuće Rađenovih.

To, praktično, znači da je Filip Ćulum mogao da dopuni telefon u 2 časa i 49 minuta u objektu “Moj market” i ušeta u kuću Rađenovih i 2 časa i 52 minuta.

12.

Tvrdje iz policije o potvrdi izjave Filipa Ćuluma “video nadzorom i drugim dokazima u smislu provjera njegovog kretanja” su poza bez ikakvog osnova, jer smo svjedoci da su manipulisali snimcima sa video nadzora, a pitanje je da li su ih uopšte izuzeli kako bi dokazali kretanje Filipa Ćuluma?!

13.

Značajno je istaći da je Filip Ćulum već prvog aprila promijenio telefonski aparat.

14.

Postavlja se pitanje zašto? Odnosno, sasvim je moguće da je kristalno jasno zbog čega je bacio raniji aparat i uzeo novi - kako se iz njega ne bi mogli izvući podaci o komunikaciji u noći 18.03., kao i o tome ko mu je dopunio račun u 2 časa i 39 minuta, a zašto je on ponovo dopunio svoj račun u 2 časa i 49 minuta! I da li je, eventualno, komunicirao iz Kuće Rađenovih?! I sa kim!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...