ODABRAO JAMIE OLIVER: Danas pravimo piletinu na neobičan način, jelo o kojem će se dugo govoriti

Kada može slavni britanski kuhar, možemo i mi…

  • Gastro

  • 21. Sep. 2018  

  • 0

Sastojci

 

2 batka s karabatkom

glavica češnjaka

bijelo i crveno grožđe

3 dl prošeka

Sol

 

Priprema

 

Batak s karabatkom popržiti naglo na teflon tavi. Dodati neoguljen češnjak i grožđe, pa sve posoliti i podliti prošekom. Staviti u pećnicu i peći 40 minuta na 200 stupnjeva Celzijusa.

 

I, to je to.

 

Dobar tek!

 

 

 

 

(SB)

 

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...