VASKOVIĆ UPUTIO OTVORENO PISMO ZUKIĆU: "Vaš gost je prvo prodavao Živu Djecu, a sada se specijailizovao za prodaju Mrtve, Ubijene Djece, kao što su..."

Otvoreno pismo Slobodana Vaskovića Amiru Zukiću prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 13. Nov. 2018  13. Nov. 2018

  • 1

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

G. Zukiću, stvar Vaše uređivačke politike je koga ćete zvati u program i način na koji ćete isti uređivati. Čak i u situaciji kada pozivate Lažove, Prevarante, Pervertite, Prodavce Žive i Mrtve djece, kao što je Duško Tomić.

Za Vašu informaciju, Vaš gost Duško Tomić je prvo prodavao Živu Djecu, a sada se specijailizovao za prodaju Mrtve, Ubijene Djece, kao što su Ivona Bajo, Nikola Đurović, David Dragičević…

Nema nikakve potrebe da ovo što Vam pišem uzimate zdravo za gotovo - pozovite roditelje Ubijene djece i pitajte ih za  mišljenje o Spodobi koju ste ugostili.

Dalje, Spodoba koju ste ugostili, iznijela je niz laži o odnosu tzv. Advokatskog tima sa mnom - Niko od njih nikada nije sa mnom razgovarao, sem Zore Dobričanin Nikodinović. I to u Beogradu, početkom septembra.

I to je sve. Ne bih prepričavao privatni razgovor sa njom!

Niko od tih osoba nikada sa mnom nije razgovarala o bilo čemu, posebno ne o tome gdje bih ja to trebalo da dam izjavu. To je notorna laž.

Istina je da me Nakaza, koju ste ugostili, nedavno pokušala nazvati, nakon nekoliko kritičkih tekstova o tzv. Advokatskom timu, ali se, principijelno, Nakazama ne javljam.

Istina je da su pojedini članovi tzv. Advokatskog tima zahtijevali, preko posrednika, mojih prijatelja, da ih prestanem kritikovati,  što sam odbio. Ko su oni da ne bi bili kritikovani?!

Kritika njihovog destruktivnog, plaćeničkog rada, čiji je cilj zaštita Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića, tek slijedi. Uvjerićete se u to vrlo vrlo brzo. Posebno Vaš gost. 

Osim laži i neistina koje je Nakaza Tomić iznijela na moj račun u programu kuće koju vodite, posebno je apostrofirao to što “Vasković vodi svoju istragu"! A što je ne bih vodio, g. Zukiću? Postoji li ijedan jedini razlog za to da je ne vodim?

Naravno da ne postoji, jer i Vaša kuća sada vodi istragu zašto se raspao tzv. Advokatski tim. I samom tom činjenicom Vi ste Vašeg dragog gosta najbolje i najefikasnije demantovali. 

Pretpostavljam da razumijete šta sam htio reći.

I pitanje za Vas: Nije li Vam, u najmanju ruku čudno, da moje pisanje smeta Draganu Lukaču, Miodragu Bajiću, Želimiru Lepiru, Daliboru Vreći, Nakazi Tomiću, Antu Nobilu...?! Kakva koincidencija!!!

Sada za Vas još nekoliko informacija: Nakaza koju ste ugostili je čovjek koji radi direktno za Dragana Lukača, ministra policije. I po njegovom nalogu je prišao Davoru Dragičeviću.

Nema potrebe da vjerujete meni na riječ. Istražite to sami. Radite nešto!

Dalje, Spodoba je, osim gorenavedenih, prodao i svog klijenta Dejana Spasojevića, kojem je Lukač prijetio da će mu “zabiti kramp u Glavu”, a i prebio ga je veoma žestoko!

Kako je Nakaza Tomić prodao svog klijenta Spasojevića?

Tako što je dozvolio da Osnovni sud u Banjaluci Lukaču i Spasojeviću počne suđenje po jednom zakonu, a završi ga po drugom. Što je, u praksi, neprihvatljivo. Ali, desilo se.

I znate li ko je to i javnosti i meni  saopštio: Upravo Nakaza koju ste ugostili.

Da Vas podsjetim, pred Osnovnim sudom u Banjaluci počelo je, 20.12.2016., suđenje ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču, zbog nanošenja tjelesnih povreda Dejanu Spasojeviću, avgusta 2013. godine.

Istovremeno, sudilo se i Spasojeviću zbog prijetnji upućenih Mirjani Lukač, supruzi Dragana Lukača.

Suđenje je objedinjeno pa se Lukač pojavio kao optuženi, njegova supruga kao oštećena, a Spasojević i kao optuženi i oštećeni. 

Glavna rasprava je tri puta odgađana na prijedlog ministra Lukača, od aprila do 30.09.2017.; 

Očito je da su Lukač i njegov tim iskoristili novi Zakon, koji je stupio na snagu 17.08.2017., na osnovu čega je Osnovni sud odbacio optužnice zbog apsolutne zastare. Po novom zakonu, apsolutna  zastara nastupa nakon četiri godine.

Prihvatanjem tih odgađanja, Sud je inicirao "Solomonsko" rješenje i izbjegao da se očituje po optužnici. 

Znate li ko je dozvolio, bez ikakvog protesta, urgencije... ili bilo kog drugog pravnog akta da se to dogodi: Pa Vaš gost - Nakaza i Ljigavac Tomić, koji je na taj način prodao svog klijenta Dejana Spasojevića.

Nema nikakve potrebe da mi vjerujete na riječ - pozovite porodicu Spasojević, a provjerite i kada su i zašto promijenjeni zakoni. Radite nešto korisno i konkretno! 

Takođe, ne bi bilo loše da istražite, ako vam to Nakaza Tomić ne bi zamjerila, da li je pomenuti Zakon promijenjen u Narodnoj skupštini isključivo kako bi Lukač bio oslobođen?!

Još par obavještenja g. Zukiću za Vas - Nastaviću da istražujem Ubistvo Davida Dragičevića; Nastaviću da objavljujem tekstove o Ubistvu Ivone Bajo, Nastaviću da radim svoj posao, u koji, nažalost, spada i razgrtanje Smeća koje ste ugostili…

Vi nastavite svoj. Sa srećom!

U nastavku ovog pisma G. Zukiću, podsjećanje na  tekstove  “Kramp u Glavu”, koje sam ja istražio. I dokumentovao.

Šta mislite da nisam to učinio, da li bi bilo Djece ubijene Krampom? I to  zabijenim u Glavu?! 

Krampom, a ne Čvokom g. Zukiću?!!!

loading...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...