AKO NE ZNATE ŠTA ĆETE ZA RUČAK: Pečena krompir salata, teško da možete proći jeftinije

Malo drugačija salata koja će vam promijeniti način na koji pripremate krompir salatu

  • Gastro

  • 05. Dec. 2018  05. Dec. 2018

  • 0

SASTOJCI: 

1 kg krompira

4 mlada luka

50 ml maslinovog ulja

1 limunov sok

so

biber 

PRIPREMA:   

Krompir ogulite i izrežite na kocke.  

Pospite sa malo malsinovog ulja, posolite i pobiberite pa stavite u tepsiju.  

Pecite u rerni zagrijanoj na 220 stepeni 30 minuta.  

Umutite maslinovo ulje sa sokom limuna i dobro promiješajte.  

Dodajte sitno sjeckani mladi luk i promiješajte.  

Krompir ostavite da se ohladi pa prelijte mješavinom maslinovog ulja i limunovog soka. 

(SB/Domacica.com)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...