LAGANI RUČAK OD SAMO ČETIRI SASTOJKA: Za tren napravite pohane tikvice i oduševite ukućane…

Sezona je tikvica, pa su i kombinacije za jela s tikvicama bezbrojne, ovoga puta izbor je pao na pohane...

  • Gastro

  • 23. Apr. 2019  

  • 0

SASTOJCI

tikvice

jaje

brašno

prezla

PRIPREMA

Tikvice oprati, obrisati i tanko narezati na kolute. Lagano posoliti.

Panirati ih u brašnu, jajima i prezli i pržiti u dosta vrućeg ulja dok ne porumene s obje strane. Ocijediti ih na papirnom ubrusu od suvišne masnoće.

Poslužiti uz mileram i zelenu salatu.

Dobar tek!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...