PRAVA MEZA: Zapečena feta, za svaku priliku

Uz komad dobrog hljeba i uz kakvo pićence, još je bolja

  • Gastro

  • 15. Maj 2019  15. Maj 2019

  • 0

SASTOJCI:

250 gr feta sira 

1 čehna bijelog luka 

5 komada cherry paradajza 

1 kašičica origana 

maslinovo ulje 

biber 

PRIPREMA: 

1. Na komadu aluminijske folije uspite malo maslinovog ulja. 

2. Stavite feta sir pa pospite gnječenim bijelim lukom i origanom. 

3. Rasporedite sjeckani paradajz i pospite sa još malo ulja pa zamotajte foliju. 

4. Pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni 15 minuta. 

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...