Gastro
PREPEČENI HLJEB S BIJELIM LUKOM: Toliko dobar da vam ne treba ništa osim njega
16. Feb. 20190
Svi u njemu uživaju
Gastro
10. Jul. 2019 10. Jul. 2019
0
500 gr hljeba (baget, ciabatta)
5 kašika putera sobne temperature
2 kašike maslinovog ulja
3 čehne bijelog luka
1 kašičica origana
so
biber
1. Zagrijte rernu na maksimum.
2. Hljeb izrežite na kriške.
3. U posudi pomiješajte samljeveni bijeli luk, maslinovo ulje, puter i origano.
4. Posolite, pobiberite i pomiješajte.
5. Namažite hljeb smjesom i pecite 5 minuta dok ne porumeni.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Politika
ČEDA JOVANOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLIJE IZLASKA IZ BOLNICE: "Bilo je ozbiljno..."
Prije 4h0
Hronika
PREMINUO CRNOGORSKI KNJIŽEVNIK JERVREM BRKOVIĆ: Bio je iskreni prijatelj Sarajeva i žestoki kritičar Radovana Karadžića
Prije 4h2
Društvo
IDU DO KRAJA: Zdravstveni radnici iz HNK-a postavili šatore ispred Vlade, za sutra najavljuju masovne proteste
Prije 4h0
Sport
SELEKTOR SJEVERNE MAKEDONIJE: "Hajde sve u pi*ku materinu" (VIDEO)
Prije 4h0
Gastro
A, SADA, TRK PO JUFKE U PRODAVNICU: Danas pravimo brzi burek na malo drugačiji način, jelo koje obožavaju sve generacije (VIDEO)
Prije 19h0
Gastro
POSLASTICA OD PET JAJA: Na brzinu napravite karpati kolač i oduševite ukućane (VIDEO)
22. Jan. 20210
Gastro
IDEALNO KAD SMO SVI NA OKUPU: Na brzinu napravite bosanske lokume i oduševite ukućane (VIDEO)
23. Jan. 20210
Gastro
AKO JE NEGDJE PRONAĐETE: Ovako se pravi pečena patka...
22. Jan. 20210
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.