SAVRŠENO PREDJELO: Napravite hljeb s bijelim lukom i uživajte

Simpatična i ukusna meza

  • Gastro

  • 12. Nov. 2019  12. Nov. 2019

  • 0

SASTOJCI:

½ šolje putera sobne temperature 

2 kašike majoneze 

3 čehne bijelog luka sitno sjeckane 

2 kašike sušenog origana 

½ kašičice soli 

½ kašičice crnog bibera 

2 kašike parmezana 

1 baget 

PRIPREMA: 

1. U posudi pomiješajte puter, majonezu, bijeli luk, origano, so i biber. 

2. Izrežite hljeb i svaku krišku namažite smjesom. 

3. Pospite parmezan sirom i stavite u rernu zagrijanu na maksimum. 

4. Pecite 5 minuta pa servirajte. 

Prijatno!:)

(SB/Domacica.com)

loading...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...