MARKO VIDOJKOVIĆ, PISAC IZ SRBIJE SRIJEDOM: "Vetar pronosi glas da Srpska desnica stiže u Vojvodinu; sve mlado, nabildovano i nepismeno, sa članskom SNS..."

Tekst sa banjalučke "Buke" objavljujemo u izvornoj varijanti

  • Kultura

  • 13. Nov. 2019  13. Nov. 2019

  • 0

Piše: Marko VIdojković

Raduj se, Srbijo! Lokalni odbori Srpske desnice niču jedan za drugim kao otrovne pečurke posle kiše, roje se kao PM10 čestice u beogradskom vazduhu po danu bez vetra, odnosno množe se kao maligne ćelije na metastazi, svuda po Srbiji. Srpska desnica političku nevinost izgubila je na lokalnim izborima u Medveđi, gde uđoše u lokalni parlament, a vrhunac ekstaze bio je kada je đeneral Vacić u svom pobedničkom govoru obećao kako će odatle proterati svakog srpskog izdajnika, koji želi normalan suživot sa mrskim majmunolikim šiptarskim otpadom.

Posle toga, prikrade se đeneral Vacić pod okriljem mraka Šapcu okupiranome, te sa trupama neopaženo uđe u grad. Praćen stasitim dvonožnim konjima i ratnim barjacima, đeneral osnova lokalni odbor Srpske desnice u sred Šapca i tom prilikom javno obeća kako će izdajničkog plaćenika i šapcouništitelja, Nebojšu Zelenovića, baciti u Drinu, a onda ga iz nje izvući i turiti u kavez, da ga deca i babe po ceo dan i celu noć pljuju i gađaju balegom. 

Mala je to kazna za zlodela koja je fašista Zelenović, poznat i kao Zeleni arambaša, počinio u ovom nesrećnom i nikad do kraja pokorenom gradu. Bilo je ideja koje su dolazile iz trusta mozgova Srpske desnice kako bi valjalo streljati svakog ko se sa Zelenim ikada rukovao, a đeneral je mudro zaključio kako je to možda mnogo, pa ćemo streljati svakog drugog, ali to naravno nećemo javno najavljivati, kako slučajno neprijatelju ne bi palo na pamet da se odbrambeno organizuje.

Urlao je svojim mekanim tenorom đeneral Vacić toliko snažno da je ceo Šabac odjekivao. Građani su pomislili da neko na nebesima kolje jariće, toliko se strašno čulo. Kada su iz đenerala izletele sve te proročke misli, izdajnici se uzjoguniše, te počeše da kukaju tužilaštvu, policiji i stranom faktoru da ga zaustave, ni ne sluteći da su i policija i sudstvo pod đeneralovom direktnom komandom, a strani faktor daleko, daleko, iza sedam brda i iza sedam gora.

Vetar Srbijom huji i pronosi glas da Srpska desnica stiže u Vojvodinu. Sve mlado, nabildovano i nepismeno, sa članskom karticom SNS, pohrliće da se učlani u Srpsku desnicu. Kako je to moguće, pitaćete, a ja ću vam odgovoriti da je u Alekovom carstvu sve moguće, a naročito to da se članstvo SNS upregne ne bi li pomoglo jačanju militantnog krila ove partije, prerušenog u stranku, kojom komanduje đeneral Vacić. Ako treba, skupljaće se potpisi, ako treba, pozivaće se telefonom, ako treba, botovaće se, ako treba i tabaće se.

Da stasavanje Srpske desnice u vojvođansku političku silu prođe u najboljem redu postaraće se Gospodar južnobanatski Branko, za koga se priča da ima nadljudsku snagu i bezbroj života, pred kojim svi stanu mirno, a članovi SNS se i upišaju u gaće, koji deli šamare neposlušnim naprednjačkim tetkama kao bebama slatkiše. Boljeg saveznika đeneral Vacić nije mogao pronaći, jedan od retkih u Srbiji koji se s njim može meriti u ratničkim i srpskim veštinama jeste upravo Gospodar Branko i đeneral Miša nikada nije krio sreću što ga ima uza se.

Šta je konačna uloga đenerala Vacića, pita se vaskoliko Srpstvo. Zlobnici govore da đeneral Vacić i njegovi heroji samo služe kao strašilo onima koji bi da bojkotuju predstojeće izbore, a ni ne pitaju se šta će biti kada to „strašilo“ zaista uđe u svaki lokalni parlament idućeg proleća. E, onda ćete osetiti sav bes koji će pravednička Srpska desnica sručiti na vas, bando izdajnička.

Brže nego što đeneral Vacić može da izgovori svih sedamnaest slova azbuke koliko je stigao da nauči između ratovanja, padaće izdajničke glave. Odredi đenerala Vacića skupljaće vas po kućama i voditi na novoizgrađene stadione, gde će vas sa uživanjem danonoćno streljati.

Trupe đenerala Vacića staraće se da na srpskim ulicama od proleća 2020 zavlada apsolutni mir. Svakoga za koga se posumnja da misli loše o Poglavniku, Vacićevi junaci pržiće strujom u podzemnim garažama, kopati mu oči i klati ga zarđalim kašikama. Vacićeve trojke biće uvek spremne da potencijalnog izdajnika sačekaju ispred zgrade i izdevetaju, ili mu upadnu u stan gde će pravednički silovati sve pripadnike njegove porodice, bez obzira na pol, rasu i pasminu.

Lepa vremena nas čekaju, sve u svemu, naročito kad se ima u vidu da u Srbiji nastaju i druge pravedničke formacije slične Srpskoj desnici, čiji pripadnici možda na prvi pogled deluju kao plesači u gej klubovima, ali, verujte, kada dođu da vas kazne zato što ste ubili komarca, neće vam biti do igre i plesa, već samo do suza i molbi za milost. Ako Bog da, i ove organizacije, koje su se do sad bavile zaplenama ciganskih raga, procvetaće u prave srbske osvetnike, koji će pod združenom komandom đenerala Vacića po Srbiji pravdu deliti, krvna zrnca meriti i za oslobađanje Kosova decu vam regrutovati.

Spavajte mirno.

loading...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...