LAGANO, BRZO, JEFTINO: Napravite puru sa gljivama na ovaj način i riješite pitanje večere

Stalno je jedete sa sirom? Probajte ovu varijantu sa gljivama...

  • Gastro

  • 12. Dec. 2019  12. Dec. 2019

  • 0

SASTOJCI:

700 ml vode 

200 ml palente 

200 gr gljiva 

maslinovo ulje 

so 

biber 

PRIPREMA: 

1. U ključalu slanu vodu uspite palentu i malo maslinovog ulja. 

2. Kuhajte dok se ne zgusne. 

3. Na tavi sa malo ulja propržite gljive dok ne porumene. 

4. Uspite palentu u tanjire pa pospite gljivama. 

5. Pospite sa još malo maslinovog ulja i pobiberite. 

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...