PROCURIO VIDEO; ZOVU GA „NOVI ZLATAN“: U Pjanićev Juventus stiglo novo pojačanje s balkanskim korijenima, postaje najbogatiji mladi igrač…

Kamere su ga ulovile u JHotelu, klupskom okupljalištu, gdje je "Novi Zlatan", kako je prozvan ovaj Šveđanin makedonskih korijena, došao noć prije liječničkih pregleda i potpisa za Juventus

  • Sport

  • 02. Jan. 2020  02. Jan. 2020

  • 0

Dejan Kuluševski, mladi (19) krilni napadač Atalante koji je ove sezone na posudbi u Parmi briljirao tako da je pokrenuo licitaciju Intera i Juventusa, kasno sinoć došao je u Juventusov kamp.

Kamere su ga ulovile u JHotelu, klupskom okupljalištu, gdje je "Novi Zlatan", kako je prozvan ovaj Šveđanin makedonskih korijena, došao noć prije liječničkih pregleda i potpisa za Juventus, što su formalnosti koje se očekuju tijekom današnjeg jutra. 

Kuluševski je ove sezone u 19 nastupa za Parmu postigao četiri gola, a sedam ih namjestio i postao senzacija Serie A. Za njega su se posljednjih tjedana borili spomenuti najveći rivali i činilo se da je transfer u Inter riješen, ali Juventus je zatim pobijedio u tržišnom Derbyju d'Italia.

Juventusov sportski direktor Fabio Paratici u zadnji tren je podebljao Interovu ponudu Atalanti i to tako da joj je ponudio 35 milijuna eura odštete fiksno te još devet milijuna eura kroz bonuse. Aktualni talijanski prvak želi ostaviti Kuluševskog u Parmi do ljeta, a onda ga preuzeti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...