O ČEMU SE RADI: Jeste li primijetili očiglednu promjenu u Kolindinom izgledu tokom kampanje?

I dok se tokom godine uglavnom držala sigurnog pa se u javnosti pojavljivala u crnim ili barem tamnim odjevnim kombinacijama koje su najčešće bile odijela, Kolinda Grabar-Kitarović je tijekom predizborne kampanje uvela jednu očiglednu promjenu u svoj izgled.

  • Regija

  • 03. Jan. 2020  03. Jan. 2020

  • 1

Kolinda se vratila bojama. 

Sinoć se na sučeljavanju na HRT-u pojavila u crvenom, ranije na RTL-u u svijetloplavom, a istu je boju odabrala i za sučeljavanje u prvom krugu izbora kad je kopirala outfit Melanije Trump.

alt

alt

alt

Čak i kad se odluči na neke tamnije varijante odjeće, pazi da to nije potpuno crna pa se tako, primjerice, u Imotskom pojavila u sivom sakou. 

alt

Crninu je odabrala tek tokom nedavnog posjeta Splitu, no tad su njenu kombinaciju skrivali crni šal i crna zimska jakna pa je moguće da nije bila u potpunosti u crnoj boji.

alt

U Karlovcu se pojavila u zelenom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...