VUKANOVIĆ ČESTITAO MILANOVIĆU: „Puno sreće; Ovo je veliki šamar i Draganu Čoviću, jednom od trojke bosansko-hercegovačke…“

Zoran Milanović novi je predsjednik Hrvatske, a zanimljiva čestitka stigla je i iz Trebinja

  • Mini market

  • 06. Jan. 2020  

  • 0

„Ovo je dobar signal za region, i prvi ozbiljan šamar desničarima, populistima i korumpiranim lažnim nacionalnim liderima koji decenijama opstaju na vlasti međusobno odlično sarađujući i nabacujući loptice.  Osim Kolindi, izbori rezultat predsjedničkih izbora je veliki šamar i Draganu Čoviću, jednom od trojke bosansko-hercegovačke osobive zla.

Puno sreće Milanoviću, nadam se da će ispuniti obećanje i napraviti zaokret, prije svega poboljšati položaj srpske manjine i zaustaviti napade na Srbe i malobrojne povratnike“, napisao je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...