LJUBAV JE U ZRAKU: Brad Pitt osvojio Zlatni globus, pogledajte kako je reagirala njegova slavna BIVŠA SUPRUGA... (VIDEO)

Brad Pitt osvojio je nagradu Zlatni globus za ulogu u filmu Bilo jednom u Hollywoodu, a američki tabloidi trenutno najviše pričaju o reakciji njegove bivše supruge Jennifer Aniston

  • Show

  • 06. Jan. 2020  

  • 0

US Weekly piše da je Jennifer ustala i pljeskala kad je čula Bradovo ime, no i da je sjela prije nego što su sjeli neki ljudi koji su sjedili u njezinoj blizini. Brad se zatim tijekom govora našalio i u vezi svog ljubavnog života, a kamere su se u tom trenutku fokusirale na Jennifer u publici.

"Poveo bih mamu, ali nisam smio jer ispadne da sam u vezi sa svakom ženom kraj koje stojim pa bi to bilo čudno", našalio se Pitt, a kamere su snimile kako se Aniston na to nasmijala. Kad se Brad vratio za svoj stol s nagradom, Jennifer je, tvrde izvori za američki tabloid, nekoliko puta pogledala prema njegovom stolu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...