NJEMAČKI POLICAJCI ZAUSTAVILI AUTOBUS, A ONDA JE USLIJEDILA AKCIJA: Hrvatska državljanka uhapšena na graničnoj kontroli, odmah su je strpali u zatvor na dvije i pol godine…

Savezni policajci u Rosenheimu odveli su je u zatvor u Aichach

  • Hronika

  • 09. Jan. 2020  

  • 0

Njemačka je policija uhapsila traženu hrvatsku državljanku na graničnoj kontroli na autocesti Inntalrano u srijedu ujutro, javlja Fenix.

Njezin je povratak u Njemačku završio iza rešetaka. Mora u zatvor na gotovo dvije i pol godine.

Na graničnoj inspekcijskoj postaji u blizini Kiefersfeldena policajci su zaustavili autobus sa slovačkom registracijom.

Kada su putnici pregledani, policijsko računalo otkrilo je da je za ženom (33) raspisana potjernica. Hrvatsku državljanku je Okružni sud u Dortmundu osudio na četiri godine zatvora zbog teške krađe u 27 slučajeva i prevara putem računala u preko 20 slučajeva.

Žena je služila dio kazne prije nego što je deportirana u svoju domovinu.

Zbog putovanja autobusom u Njemačku žena se morala suočiti s preostalih 887 dana zatvora. Savezni policajci u Rosenheimu odveli su je u zatvor u Aichach.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...