NIJE NI DOŠAO, A VEĆ MU TRAŽE ZAMJENU: Bivši Zmaj novi je suigrač Krunića i Ibrahimovića, ali Boban i Maldini su povukli nevjerovatan potez…

Kako se navodi, rukovodstvo Milana predvođeno Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem Ivana Quaresmu vidi kao idealnog partnera za nedodirljivu "jedinicu" Gianluigija Donnarummu

  • Sport

  • 12. Jan. 2020  

  • 0

Bivši prvi čuvar mreže Zmajeva Asmir Begović će u Milan stići na šestomjesečnu posudbu kao zamjena za Pepea Reinu koji se nakon nekoliko godina vraća u Premiership u redove Aston Ville.

Iako transfer bh. golmana praktično još nije ni ozvaničen u milanskom klubu već rade na njegovoj zamjeni za sljedeću sezonu, koliko god to nevjerovatno zvučalo.

Sky Sport tvrdi da Rossoneri tokom ljeta žele dovesti Ivana Quaresmu Da Silvu, 22-godišnjeg brazilskog golmana iz ekipe Ponte Preta.

Kako se navodi, rukovodstvo Milana predvođeno Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem Ivana Quaresmu vidi kao idealnog partnera za nedodirljivu "jedinicu" Gianluigija Donnarummu.

Asmiru Begoviću ovo će biti druga posudba u sezoni. Jesenas je čuvao gol Qarabaga, dok ga sada čekaju izazovi u Seriji A.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...