PROCURILI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U BANJOJ LUCI: Vozač „Mercedesa“ se nije zaustavio na pružnom prijelazu, Talgo voz smrskao stranu na kojoj je bila nesretna djevojka…

Jelena Milovac (22) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Banjaluci, dok je njezin prijatelj Željko Stanić (48) iz Prnjavora teško povrijeđen

  • Hronika

  • 12. Jan. 2020  12. Jan. 2020

  • 0

Nastradala djevojka bila je suvozač u “Mercesesu” kojim je upravljao Stanić.  

Nesreća je Policijskoj upravi Banjaluka prijavljena u 21.55.

– Vozač “Mercedesa” Željko Stanić se kretao Podgoričkom ulicom i dolaskom u naselje Derviši nije stao na znak stop na pružnom prelazu koji nije obezbijeđen ni branicima ni polubranicima – kazali su iz PU Banjaluka.

U trenutku kada je automobil prelazio preko pruge iz pravca Banjaluke naletio je Talgo voz sa devet vagona, ukupne dužine 110 metara kojim je upravljao mašinovođa Omer Tutić, dok je na mjestu pomoćnika mašinovođe bio Senad Husarević.

Talgo voz udario je u desnu bočnu stranu “Mercedesa” na kojoj se nalazila nesretna djevojka.

Izvor iz Policijske uprave Banjaluka objašnjava da je nakon kontakta automobil odbačen nekoliko desetina metara od pruge.

Usljed teških povreda vitalnih organa Jelena Milovac poginula je na mjestu nesreće dok je vozač automobila prevezen u UKC Republika Srpska i sve dalje prognoze oko njegovog zdravstvenog stanja su neizvjesne.

(Foto: Srpskainfo)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...