INSTAGRAM JE „PAO“: Pogledajte kakav je selfie snimila bivša supruga Brada Pitta…

U manje od 24 sata slavna prijateljica na Instagramu je skupila pozamašan broj lajkova i još jednom pokazala da iza sebe ima vjernu vojsku obožavatelja diljem svijeta

  • Show

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

Godine su prošle, točnije 16 godina otkako je serija "Prijatelji" emitirala svoj posljednji nastavak, no popularnost serije gotovo je jednaka kao i prije pa i danas gledamo nastavke popularnog sitcoma, po tko zna koji put, s jednakom radošću. Iako je nakon serije glumica Jennifer Aniston (50) ostvarila niz uspješnih filmskih uloga, a sada je gledamo i u novoj seriji "The Morning Show", "Prijatelji su joj utabanali put do titule jedne od najpopularnijih glumica današnjice.

Glumci iz humoristične serije ostali su u dobrim odnosima i nakon serije, pa se druže i danas, na opće oduševljenje svih obožavatelja. Kada nisu svi u društvu, Jennifer se druži s kolegicama Courtney Cox (55) i Lisom Kudrow (56). Njihov zajednički selfie tako je u kratkom roku zaradio nevjerojatnih 8 milijuna lajkova, a taj broj i dalje raste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...