BOMBA I U PETOJ DECENIJI: Slavna pjevačica pokazala obnaženo zgodno tijelo, a onda se pojavio on…

Poznata pjevačica ništa ne prepušta slučaju - u 42. godini redovita je na treninzima, a rezultati su itekako vidljivi. Pohvalila se na Instagramu čvrstim trbušnim mišićima, ali i novim dečkom...

  • Show

  • 16. Jan. 2020  

  • 1

Slavna pjevačica i članica žirija X-Factora, Nicole Scherzinger (41), objavila je vezu s Thomom Evansom (34), a sada je obožavatelje počastila njihovom fotografijom s treninga. Pjevačica se ima čim pohvaliti - u jarko ružičastom kompletu topića i tajica pokazala je do savršenstva isklesane trbušne mišiće i vitku liniju, a jednako istreniranu figuru ima i njezina nova ljubav.

"Jedini loš trening je onaj koji nisi odradio. Novo desetljeće, novi tjedan, novi mindset, beskonačne mogućnosti", napisala je uz zajedničku fotografiju bivša članica grupe Pussycat Dolls.

S Thomom se Nicole pojavila na dodjeli Zlatnih globusa 6. siječnja, a posljednjih dana često dijele zajedničke fotografije s odmora u Meksiku. Inače, Thom je igrač ragbija i iza sebe ima jedan brak, s poznatim engleskim licem, Kelly Brook (40).

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: (L-R) Thom Evans and Nicole Scherzinger attend The 2020 InStyle And Warner Bros. 77th Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle)Getty Images for InStyle

"Puno putujem, važno mi je da sve iznojim iz sebe. Ne samo zbog fizičkog zdravlja već zbog mentalnog. Tako ostajem fokusirana, usredotočena i snažna. Priprema je ključ svega. Pripremite se tako da kada se pojavi prilika - vi ste spremni", napisala je uz fotografiju iz teretane.

Nije nepoznanica da je pjevačica u mladosti bila nezadovoljna svojim tijelom, pa se zato i odlučila poraditi na sebi, zbog fizičkog i psihičkog boljitka. Osim što su za njezinu dobru liniju zaslužne plesne točke i nastupi koje je imala tijekom karijere, vrijeme često provodi i trenirajući kako bi održala figuru. U teretani najčešće vježba s trenerom Paolom Mascittijem. U jednom od razgovora, trener je otkrio da s Nicole, ali niti s ostalim klijentima ne radi posebne i atraktivne vježbe, već se drži klasičnih poteza.

Čučnjevi, hip thrust sa šipkom, iskorak s bućicama, zgibovi i trbušnjaci nalaze se u njegovih top 5 vježbi.

PASADENA, CALIFORNIA - JANUARY 07: Nicole Scherzinger attends the FOX Winter TCA All Star Party at The Langham Huntington, Pasadena on January 07, 2020 in Pasadena, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)

Getty Images

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...