KONAKOVIĆ PROGOVORIO O SVOM VERBALNOM NAPADU NA SEKRETARKU SKUPŠTINE: "Kad u areni udružite Pecikozu, Avaz i Faktor..."

Konaković je komentar ostavio na svom Facebook profilu, gdje se osvrnuo na čitav događaj i iznio svoju strane priče o navodnom napadu na sekretarku Kuloac-Šetkić.

  • Politika

  • 16. Jan. 2020  

  • 1

Nakon informacije da se sekretarka Skupštine Kantona Sarajevo Almira Kulovac-Šetkić zaključala u kancelariji u zgradi Kantona, nakon što je doživjela napad panike, te da ju je, prema tvrdnjama medija bliskih SDA, u kancelariji verbalno napao, napravio haos, galamio na nju i prijetio joj zastupnik Elmedin Konaković zato što je na zahtjev nove skupštinske većine sazvala za sutra sjednicu Kolegija, lider Naroda i Pravde se nije oglasio zvaničnim saopštenjem.

 Međutim, kratak komentar ostavio je na svom Facebook profilu, gdje se osvrnuo na čitav događaj i iznio svoju strane priče o navodnom napadu na sekretarku Kulovac-Šetkić.   


- Kad sa druge strane u političkoj areni udružite Pecikozu, Avaz i Faktor. dobijete laži kakve malo ko može plasirati. Bio sam van zgrade i vratio sam se da vidim šta se zaista dešavalo, otišao da sekretarke Kulovac Šetkić koja mi je rekla da sa ovim lažima nema ništa.


Nekad se nazalost moramo i na ovaj nivo spustiti i objasniti - naveo je kratko Konaković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...