PAPARAZZI NEMAJU MILOSTI: Zgodna holivudska glumica pokušala je ovo sakriti od javnosti, ali joj nije uspjelo…

Sretan završetak godine bio je za holivudsku glumicu i njezinog supruga

  • Show

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

Nakon više pokušaja, da je ostala trudna objavila je sredinom prošle godine, a rođenje krajem godine skrivala je od javnosti. No, detalji se otkrivaju pa je sada otkriveno i kojeg je spola njezino drugo dijete.

 

Glumica Anne Hathaway (37) majka je još jednog dječaka, tvrde američki mediji. O svojoj drugoj trudnoći glumica je tajnovita od početka, pa je i porod prošao u tajnosti. Fotografi su je početkom prosinca uhvatili u šetnji s novorođenom bebom, suprugom Adamom Shulmanom i njihovim trogodišnjim sinom Johnatanom te se tek tada saznalo da je Anne rodila.

Prvi put nakon poroda na svečanom događaju glumica poznata iz filma "Vrag nosi Pradu" i "Interstellar" pojavila se na dodjeli Critic's Choice nagrada. Tada je oduzimala dah u zlatnoj haljini dubokog dekoltea, a poznanicima je tada potvrdila da je rodila još jednog sina.

SANTA MONICA, CALIFORNIA - JANUARY 12: Anne Hathaway attends the 25th Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 12, 2020 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)Getty Images

"Da, to je on", kazala je dok je pokazivala fotografiju sinčića u dekici. Da očekuje dijete, glumica je objavila u srpnju putem Instagrama. "Ne, nije riječ o filmu", napisala je u opisu uz fotografiju koja pokazuje njezin trbuh.

12/08/2019 EXCLUSIVE: FIRST PICTURES! Anne Hathaway and Adam Shulman are spotted in Connecticut. Shulman carried a bassinet as the couple headed out for a family outing in a picturesque seaside town. Hathaway, 37, looked trim while wearing a grey beanie, black scarf, wool coat, jeans, and black boots., Image: 487188831, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / ProfimediaTheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

I prvog sina Anne je skrivala od javnosti, no često je pričala o majčinstvu i brigama s kojima se susreće, pa nije krila da je tijekom druge trudnoće smetaju učestale mučnine. Svojim objavama i izjavama često podupire i ohrabruje žene koje ne mogu ostati trudne jer se i sama s time nosila. Druga trudnoća njoj i suprugu stigla je kada je već bila izmorena.

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Pregnant actress, Anne Hathaway, seems to have a really heavy pregnancy as the star cradles her ever-growing baby bump while On the way to the park! Anne met with hubby Adam Shulman and son Jonathan.BACKGRID USA 11 OCTOBER 2019, Image: 476261539, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / ProfimediaFoto: Pofimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...