NAVIJAČI ROME SU OČAJNI: Hrvatski napadač je doveden kao golgeter, ne biste vjerovali kada je zadnji put zatresao mrežu…

Nikola Kalinić igrajući u prvom timu Rome kod Parme u osmini finala Kupa imao je nekoliko velikih prilika prekinuti dugi niz neefikasnosti

  • Sport

  • 17. Jan. 2020  17. Jan. 2020

  • 0

Od njegovog zadnjeg gola prošlo je tačno godinu dana. Gol je postigao 16. januara 2019. za Atletico na revanšu osmine finala kupa protiv Girone.

U šest nastupa za Atletico do kraja prošle sezone, te u osam nastupa na posudbi u Romi ove sezone, "golgeter“ iz Hrvatske nije dao niti jedan gol.

Prošle sezone je za Atletico postigao samo četiri pogotka pa ga je madridski klub za dva miliona eura pustio na jednogodišnju posudbu u Romu, koja ga pak više ne želi jer ni tamo se ne može sastaviti s loptom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...