MA, JE LI OVO MOGUĆE: Bivši igrač Real Madrida umiješan u atentat na Darka Kovačevića u glavnom gradu Grčke!?

Darko Kovačević je upucan na pravoslavni Božić, ali nije poznat motiv napada na nekadašnjeg napadača Barcelone i Real Sociedada

  • Sport

  • 17. Jan. 2020  17. Jan. 2020

  • 0

Sada u grčkim medijima pojavila informacija da iza svega stoji bivši prijatelj i saigrač Srbijanca, Raul Bravo.

Njih dvojica zajedno su igrali u Olympiakosu, a Bravo je poznat zbog svojih nastupa za Real Madrid.

Pretpostavlja se da su razlog namještaljke i razne zakulisane radnje u nogometu zbog kojih je Bravo nedavno uhapšen u Španiji. Bivši defanzivac Reala je organizator grupe koja se bavila štimanjem rezultata i pranjem novca.

Kovačević je znao te stvari i navodno je neke detalje prepričavao u nekom društvu, pa kada su to saznali Bravo i prijatelji, željeli su pucnjem da zaprijete Kovačeviću na pravoslavni Božić.

Stoga je upucan Kovačević, kako bi dobio upozorenje i poruku da bi trebao da šuti, a ne okolo prepričava stvari koje zna, a koje očito nisu za javnost.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...