VUČIĆ O RS GOVORI KAO O UBOGOM INVALIDU BEZ IGDJE IŠTA: „Ljudi, mnogo je teško Dodiku da napravi dinar“! (VIDEO)

Nakon jučerašnjeg sastanka s Miloradom Dodikom predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, pohvalio se pred beogradskim novinarima kako Srbija sve izdašnije pomaže svoju braću preko Drine.

  • Mini market

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 3

Govoreći o trenutnoj ekonomskoj situaciji u Republii Srpskoj, Vučić je kazao da mu uopće nije jasno kako Dodik uspijeva „namaknuti i jedan dinar“, ali da je, hvala Bogu, Srbija u sve boljoj poziciji i da će sve više pomagati Srbe u manjem bh. entitetu.

„Ja se njima divim, to je prosto neverovatno, kao da cede suvu drenovinu, iz čega izvlače tu vodu. Zamislite da mi imamo taj nivo stranih investicija, pa mi ne bismo mogli da isplatimo ni plate ni penzije“, kazao je Vučić.

Dok je Vučić govorio, Dodik je pozadi nervozno cupkao i gutao knedle. Ni sam nije znao da li Vučić hvali njegovu snalažljivist ili ga pak kritikuje što je RS doveo u tako jadnu poziciju.

Pogledajte video!

Srbija i Republika Srpska imaju plan ako se poništi Dejtonski sporazum from Selma on Vimeo.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...