PORODICE U STRAHU: Pronađen još jedan leš u Zenici; Identitet se nagađa

U Zenici je danas pronađen još jedan leš muškarca, i to na lokalitetu Kamenoloma, potvrđeno je iz policije.

  • Hronika

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP-a ZDK, Policijskoj stanici Crkvice direktor firme ŽGP prijavio je da su pronašli leš.

– Direktor firme dojavio je da su radnici, prilikom utovara jalovine, uočili ljudsku nogu, a kasnijom pretragom terena utvrdili da se radi o ljudskom lešu – kažu iz policije.

Nedugo zatim na lice mjesta upućen je Sektor kriminalističke policije MUP-a ZDK, koji su, pod nadzorom tužioca, obavili uviđaj, piše Avaz.ba.

– Radi se o nepoznatom muškarcu – kažu iz policije.

Osim pronalaska leša na lokalitetu Kamenoloma, tačnije na putu Zenica – Babino, u naselju Blatuša danas je pronađen leš starijeg muškarca.

Podsjetimo, proteklih dana u Zenici se intenzivirano traga najprije za mladićem Muhamedom Šišićem (26), koji je 2. januara otišao od kuće i gubi mu se svaki trag, a potom i za Omerom Travnjakom (72), koji je 13. januara nestao iz svog stana, krenuo u džamiju i nije se vratio kući.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...