NA POMOLU JE TRANSFER BOMBA: Italija je na nogama, Ivan Rakitić postaje suigrač reprezentativca Bosne i Hercegovine…

Slavni talijanski klub kreće po Ivana Rakitića, objavila je talijanska La Repubblica

  • Sport

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

Hrvatski reprezentativac bio je velika Juventusova želja i prošlog ljeta, ali nije došlo do realizacije transfera jer je Rakitić htio ostati u Barceloni i dokazati da se može izboriti za veliku minutažu u jakoj konkurenciji. No, Rakitić je u prvom dijelu sezone bio u drugom planu u Barceloni i javno je poručio da razmišlja o napuštanju kluba.

Rakitićeva vrijednost na Transfermarktu u pola godine pala je sa 65 na 25 miliona eura, a to želi iskoristiti Juventus koji, prema pisanju La Repubblice, na Camp Nou u zamjenu želi poslati Federica Bernardeschija, igrača kojeg je 2017. godine platio Fiorentini 40 miliona eura. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...