PALA GLAVA NA VOLAN: Muškarac pronađen mrtav u džipu u centru Banja Luke

Nepoznati muškarac pronađen je mrtav u džipu u Jevrejskoj ulici u Banjaluci.

  • Hronika

  • 19. Jan. 2020  19. Jan. 2020

  • 0

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka u prisustvu dežurnog mrtvozornika vrše uviđaj, a prema prvim informacijama riječ je o zadesnoj smrti.

Neko od savjesnih građana je naišao i vidio čovjeka u džipu kome je pala glava na volan i to prijavio policiji. Po dolasku na lice mjesta policajci su ustanovili da čovjek ne daje znake života i odmah je pozvan dežurni mrtvozornik koji je po dolasku konstatovao da je najverovatnije riječ o zadesnoj smrti i da je čovjek u toku vožnje po svim prilikama doživio srčani udar – saznaje “Glas Srpske” na licu mjesta.

Policija i dežurni mrtvozornik nisu željeli da daju nikakve izjave, dok se zvanično ne konstatuje kako je smrt nastupila, a odbili su da otkriju i identitet preminulog.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...