VLADA KS RIJEŠILA PROBLEM ZAGAĐENJA: Pozovi ambasadore, slikaj se s maskama i što više selfija

Predstavnici međunarodne zajednice, među kojima ambasadori Velike Britanije i SAD-a u našoj zemlji, održali su danas sastanak s Vladom Kantona Sarajevo (KS). Tema je bila zagađenje zraka u glavnom gradu BiH.

  • Društvo

  • 20. Jan. 2020  

  • 2

„Važni razgovori danas između Kantona Sarajevo i međunarodnih partnera o kvaliteti zraka. Dobri koraci se poduzimaju, ali su odlučnije radnje potrebne na svim nivoima“, naveo je na svom Twitter profilu britanski ambasador Matt Field, uz hashtag #NeGušimoSarajevo.

Field je objavio i nekoliko fotografija sa samog sastanka, ali i jedan selfie na kojem s maskama pozira uz američkog ambasadora Erica Nelsona.

U ime Vlade KS, sastanku su, osim premijera KS Edina Forte, prisustvovali i ministrica za obrazovanje, nauku i mlade Zineta Bogunić, ministar finansija Amel Kovačević, kao i ministar komunalne privrede i infrastrukture Srđan Mandić.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...