DJELUJE IZ DRUGOG PLANA, ALI JE MOĆNIJI NEGO ŠTO MISLIMO: Ovo je čovjek koji će naslijediti Mila Đukanovića na čelu Crne Gore!

Gledaoci Ćirilice imali su priliku večeras da, po prvi put, čuju ime čovjeka koji će naslijediti Mila Đukanovića na čelu Crne Gore.

  • Regija

  • 20. Jan. 2020  

  • 0

Gost emisije Ćirilica  voditelja Milomira Marića bio je, između ostalih, i Srđa Trifković, srpski i američki publicista, političar, istoričar i geopolitički analitičar.

Trifković je iznio svoje viđenje situacije u Crnoj Gori i istakao da se već nazire kraj vladavine predsjednika te zemlje Mila Đukanovića.

 

Na konstataciju voditelja Milomira Marića da Milo ima veću podršku u NATO-u nego u EU povodom spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, Trifković je izrekao ime čovjeka koji stoji iza Mila Đukanovića, a koji će ga i naslijediti.

Srđa TrifkovićSrđa Trifković,

Nema izgleda da bilo kome, pa ni Amerikancima odgovara vječna vladavina Mila Đukanovića. Duško Marković sadašnji premijer je mnogo ozbiljniji igrač, a naročito u euroatlantskim strukturama. Milo Đukanović je već previše kompromitovan i samo je pitanje trenutka kada će biti pušten. Sa druge strane, Duško Marković se mnogo bolje kotira među zapadnim strukturama moći. On ima najbolje izglede i dovoljno jak uticaj da preuzme u potpunosti vladavinu Crnom Gorom posle Mila - zaključio je Trifković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...