FILMSKI BIJEG SRBIJANSKOG KRIMINALCA IZ ZAGREBAČKOG ZATVORA: Prvo je prevario policajce da je progutao bateriju, ali pogledajte kuda se provukao do slobode…

Odbjegli krijumčar ljudima, inače državljanin Srbije, uhićen je sinoć u zagrebačkom naselju Volovčica.

  • Regija

  • 21. Jan. 2020  

  • 0

Oko 20.50 zagrebački policajci pronašli su ga na Borongajskoj ulici u Zagrebu, uhitili te će biti prepraćen u zatvor u Zagrebu, objavila je nešto prije 22 sata zagrebačka policija.

Zatvorenik iz Remetinca jučer ujutro je pobjegao iz bolnice Sestara milosrdnica, kamo je doveden na medicinsku obradu.

Riječ je o 32-godišnjem Srbinu Ivanu Đorđeviću koji je bio nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora na Općinskom sudu u Novom Zagrebu zbog krijumčarenja ljudi.

Prema neslužbenim informacijama, on je u zatvoru progutao bateriju, zbog čega mu je pružena liječnička intervencija na Hitnoj u Vinogradskoj bolnici.

Đorđević je tražio da ide na WC, što su mu pravosudni policajci i odobrili, i to u više navrata. Posljednji odlazak zatvorenika na WC završio je bijegom.

Kamere RTL Direkta bile su u WC-u uz pomoć kojeg je Đorđević pobjegao. WC nema prozora i to je vjerojatno prevarilo policajce. Naime, iako nema prozora, u WC-u se nalazi oko dva metra visok zid. Taj zid nije spojen sa stropom te se preko njega može popeti. S druge strane zida je mala prostorija, neka vrsta spremišta.

U tom spremištu postoji mali prozorčić. Kako se i spremište i WC nalaze u prizemlju Đorđeviću, kad je prešao u spremište, nije bio nikakav problem izaći i pobjeći.

Dok su policajci shvatili što se događa, on je već bio negdje na zagrebačkim ulicama. No nije daleko došao, sinoć je uhićen.

Foto: Cropix

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...