BRUTALNA MARISANA, UŽIVO: Sekundu prije kraja utakmice izbila masovna tuča među košarkašima oba tima, a onda su upali navijači... (VIDEO)

Nevjerovatne scene vidjeli smo na utakmici NCAA lige između rivalskih sveučilišta Kansas Statea i Kansasa

  • Šareni svijet

  • 22. Jan. 2020  22. Jan. 2020

  • 0

Sekundu prije kraja utakmice došlo je do masovne tučnjave košarkaša obje ekipe i to nakon jednog prekršaja na polaganju.

DaJuan Gordon je pokušao položiti na koš iako je sve bilo riješeno jer su Kansas Jayhawksi vodili 81:59, ali ga je blokirao Silvio De Sousa.

Pored blokade Gordona je poslao u prvi red tribina da bi mu potom prišao i provocirao ga dok je bio na podu. To je pokrenulo kao na terenu i tribinama. 

 Ubrzo su apsolutno svi bili umiješani u masovnu tuču. Nastao je pravi kaos, šake su letjele sa svih strana, a korišteni su i svi drugi dostupni predmeti. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...