ONA JE ZAROBILA SRCE PONAJBOLJEG KOŠARKAŠA DANAŠNJICE: Upoznajte Anamariju Goltes, lijepu djevojku Luke Dončića

Košarkaška NBA zvijezda, 20-godišnji Slovenac Luka Dončić svojim je sjajnim igrama odavno zaslužio titulu jednih od najboljih košarkaša današnjice, a sve svoje pobjede slavi u društvu svoje dugogodišnje djevojke, atraktivne Anamarije Goltes, koju obožavaju i na Instagramu

  • Show

  • 22. Jan. 2020  22. Jan. 2020

  • 0

20-godišnji Slovenac Luka Dončić, igrač Dallas Mavericksa, jedan je od trenutno najboljih košarkaša. NBA zvijezda zanimljiv je i medijima, što zbog svoje izvanredne igre, ali i zbog atraktivne djevojke Anamarije Goltes, s kojom je u vezi od 2016. godine. Upravo ga ona, zajedno s njegovom majkom Mirjam Poterbin, bodri sa košarkaških tribina.raktivna plavuša i sama je zvijezda, i to ona na Instagramu, gdje je prati više od 82 hiljade ljudi, a zahvaljujući svom izgledu dobila je i mnogobrojne unosne ugovore.

Osim što se bavi manekenstvom, Anamaria Goltes trenirala je kickbox, plesala je te studirala na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Dolazi iz Zagorja ob Savi, a još kao 15-godišnjakinja je pobijedila na tradicionalnom izboru za najljepšu tinejdžericu, koji svake godine organizira poznati slovenski časopis namijenjen tom uzrastu.

 Par trenutno živi u američkom Dallasu, a čime ju je Luka Dončić osvojio izjavila je svojedbno za Cosmopolitan:

'Osvojio me sa mladenačkom i razigranom energijom. Za mene je u to vrijeme bilo nešto novo, svježe... Kad smo se upoznali, bilo mi je 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo tijelo nisu toliko bitni. (smijeh). Luka je jednostavno zanimljiva osoba i još uvijek ima sve to što me tada privuklo kod njega.'

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...