VELIKODUŠNI IMAMOVIĆ: Grad Tuzla izdvojio 50 000 KM za rad MC Srebrenica- Potočari

Grad Tuzla i gradonačelnik Jasmin Imamovic podržali su sa 50.000 KM rad Memorijalnog centra Srebrenica-Potocari.

  • Društvo

  • 22. Jan. 2020  

  • 0

Podsjećamo, tuzlanski gradonačelnik je nedavno u razgovoru za Vijesti.ba potvrdio da će podržati rad ove institucije i odazvati se pozivu Centra upućenog opštinskim načelnicima i gradonačelnicima da pomognu rad.

Direktor Memorijalnog centra Emir Suljagić se zahvalio Imamoviću na podršci objavivši javno uplatnicu kao dokaz podrške.

alt

“Hvala Jasminu Imamoviću, Gradskom Vijeću Grada Tuzla. Ovako zajedno i najbolje odgovaramo na revizionizam, negiranje, minimalizaciju genocida, na humanizaciju masovnih ubica...”, kazao je direktor Memomiralnog centra Emir Suljagic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...