BIZARAN UZROK VELIKOG POŽARA U ZAGREBU: Ženi je pregorjela sijalica, a onda je napravila veliku grešku...

Kako je rekao prijatelj vlasnice stana, ona je, vidjevši da ne radi svjetlo zapalila svijeću, a onda je izašla iz stana po još neke stvari. Kad se vratila plamen je već zahvatio papire i ubrzo se proširio na sto, ormare, a potom i na stolariju te na krov zgrade...

  • Regija

  • 22. Jan. 2020  22. Jan. 2020

  • 0

Uzrok požara u stanu na četvrtom spratu zgrade u Gotovčevoj ulici 7 u centru Zagreba je svijeća koju je vlasnica stana zapalila u trpezariji jer joj je pregorjela žarulja, doznaje Jutarnji list. 

Kako je rekao prijatelj vlasnice stana, ona je, vidjevši da ne radi svjetlo zapalila svijeću, a onda je izašla iz stana po još neke stvari, ostavivši svijeću da gori. Kad se vratila plamen je već zahvatio papire i ubrzo se proširio na sto, ormare, a potom i na stolariju te prešao na krov zgrade.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) objavila je u utorak navečer kako je u požaru koji je zahvatio stambenu zgradu u Ulici Jakova Gotovca pokraj Kvaternikova trga opožareno osam stanova.

Požar se prema stanovima širio preko fasade, a bilo je zahvaćeno oko 400 kvadratnih metara krovišta. Požar je ugašen oko 23 sata, ali vatrogasci i dalje rade na sanaciji požarišta. U gašenju požara sudjelovalo je deset vozila i 31 pripadnik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

U izvješću Policijske uprave zagrebačke navodi se da je požar buknuo na četvrtom katu te se "proširio na stanove koji se nalaze na nižim katovima, kao i na krovište zgrade". Dnevnik.hr doznaje da je požar krenuo iz kuhinje u jednom od stanova na četvrtom katu te se proširio na susjedni stan. 

alt

Požar se prema stanovima širio preko fasade, a bilo je zahvaćeno oko 400 kvadratnih metara krovišta.

Prema informacijama iz Javne vatrogasne postrojbe jedna je osoba ozlijeđena i zbrinuta na mjestu događaja od strane djelatnika Hitne pomoći.

U gašenju požara sudjelovalo je deset vozila i 31 pripadnik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. 

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...