MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Ova je kompanija postala četvrti najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu…

Poznato je kako je Indija jedno od većih tržišta ove tvrtke, ali isto vrijedi i za europsko tržište

  • HiTec

  • 23. Jan. 2020  

  • 0

Predsjednik Xiaomi Internationala Shou Zi Chew objavio je kako se njegova tvrtka sada nalazi na četvrtom mjestu među proizvođačima pametnih telefona.

Tržišni udio tvrtke rastao je za zamjetnih 90% na godišnjoj razini. Za prva tri kvartala 2019. godine Xiaomi je zabilježio prihode od 10 milijardi američkih dolara, s time da je polovica prihoda stigla s tržišta izvan Kine.

Podsjetimo, Xiaomi u svojoj ponudi osim pametnih telefona ima i druge gadgete kao što su električni skuteri koji imaju udio od 17% na tržištima Zapadne Europe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...