SENADA OBOŽAVA VUČIĆA, ALI SE DUBOKO RAZOČARALA: Pjevačici je dosta svega, najavila je protest!

Senada Nada Topčagić kaže da je Aleksandar Vučić njen omiljeni političar, ali i da nikada nije pokušala da preko njega ostvari neke ciljeve, kao na primjer da pjeva na Trgu, što je njena najveća želja

  • Estrada

  • 23. Jan. 2020  

  • 1

"Mnogo bih volela da pevam na Trgu. Umreću, a neću dočekati taj dan. I Šaban, koji je bio legenda naše narodne muzike, isto je želeo, a nije dočekao. Narodnjaci nikada ne pevaju na trgovima. Nema logike, jer smo mi mnogo jeftiniji od ovih koji pevaju i uzimaju ogromnu lovu. Svi narodnjaci da se skupe ne koštaju koliko košta jedan pevač koji peva na Trgu", rekla je Nada i nastavila:

"Godinama je tako, nije to od juče. Poslednjih 10, 15 godina je situacija takva, ali ja sam rekla - izboriću se. Ići ću do kraja, do samog predsednika Vučića. Sešću ispred Skupštine i reći ću: "Ljudi, čujte i počujte"! „Ozbiljno vam kažem, ne šalim se", kazala je Topčagićka beogradskim medijima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...