SELEKTOR SRBIJE, TIPIČNO KOMŠIJSKI: "Naravno da ću navijati za BiH, mogu na EURO"

"I nemaju Bosanci samo Džeku i Pjanića, tu su Lulić, Kolašinac..."

  • Sport

  • 23. Jan. 2020  23. Jan. 2020

  • 0

Ljubišu Tumbakovića, selektora fudbalske reprezentacije Srbije, raduje činjenica da bi se još dvije reprezentacije iz regiona, pored njegove, mogle naći na završnom turniru Evropskog prvenstva.

„Naravno da ću navijati za Bosnu i Makedoniju. Robi je moj veliki prijatelj i voleo sam da ode na Evropsko prvenstvo, ali je i Duško Bajević odlično rešenje.

Radi se o iskusnom stručnjaku, a iskustvo u mečevima posle kojih nema popravnog može da bude od presudnog značaja. Nemaju Bosanci samo Džeku i Pjanića, tu su Lulić, Kolašinac... pa onaj mali što igra u Turskoj, ne mogu da se setim kako se zove ali igra odlično po desnoj strani (Edin Višća, op.a.).

Duško zaista može da sastavi odličnu ekipu i želim im svu sreću protiv Severne Irske.

Makedonci su u ekspanziji i po mom mišljenju, apsolutni favoriti u baražu.

Ubeđen sam da će bez većih teškoća rešiti obe utakmice u svoju korist, prvo protiv Kosova, a zatim protiv pobednika meča Gruzija-Belorusija“, rekao je za AA Tumbaković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...