MIĆO MIĆIĆ SE POSIPA PEPELOM: "Sa Dodikom o projektima, a ne o visokoj politici"

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je Srni da je predsjednik SDS-a Mirko Šarović apsolutno u pravu kada kaže da sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom može razgovarati samo predsjednik stranke, dodajući da je na sastanku bio isključivo kao gradonačelnik.

  • Politika

  • 23. Jan. 2020  

  • 0

"Čovjek je apsolutno u pravu kada to kaže, a ja nisam razgovarao sa Dodikom i Viškovićem o visokoj politici, niti o politici stranke, već kao gradonačelnik Bijeljine isključivo o pitanjima u vezi sa projektima u gradu", naglasio je Mićić, koji je potpredsjednik SDS-a.

On je rekao da politiku SDS-a na republičkom nivou svakako vodi Predsjedništvo stranke, sa predsjednikom Mirkom Šarovićem na čelu.

Komentarišući današnje izjave predsjednika Gradskog odbora PDP-a Slaviše Markovića o "zapanjenosti ove stranke zbog sastanaka koje Mićić održava sa rukovodstvom SNSD-a", gradonačelnik Bijeljine je rekao da sa PDP-om ne postoji nikakav problem.

"Pričao sam sa svojim predsjednikom Vlade Radovanom Viškovićem i članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom u vezi saprojektima u našem gradu, o petnaestak projekata, među kojima su Drinski nasip, auto-put, sportska hala...", rekao je Mićić.

On je dodao da PDP treba da nastavi opoziciono djelovanje na nivou Republike Srpske.

"PDP neka nastavi ovo svoje djelovanje, a u Bijeljini sam ja gradonačelnik i želim da uradim najbolje projekte za grad", poručio je Mićić. 

(Srna/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...