VIŠE OD ŠEST GODINA NAKON POVREDE: Izašle prve slike Michaela Schumachera kako leži u krevetu

Prošlo je više od šest godina od teške povrede Michaela Schumahera, a javnost nijednom nije imala priliku da vidi bilo kakvu fotografiju ili vidio iz perioda njegovog oporavka.

  • Sport

  • 23. Jan. 2020  

  • 0

Schumaherova porodica se odlučila na totalnu privatnost i sve vrijeme od javnosti skriva detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Međutim, engleski tabloid Miror piše da je Michael Scumaher tajno snimljen u bolničkom krevetu. To se dogodilo tokom 2019. godine u njegovoj vili na Ženevskom jezeru. Kako se dalje navodi, "nepoznata osoba" ih je prokrijumčarila iz kuće.

alt

Fotografije su ponuđene na crnom tržištu po ceni od 1.2 miliona eura (1 milion funti).

U tekstu se dodaje i da je Michaelova supruga Korina, kada je saznala za fotografije, slučaj prijavila švicarskom i njemačkom pravosuđu.

Da li je to razlog zašto se fotografije još uvijek nisu pojavile u javnosti ili nešto drugo, tek do daljnjeg je zdravstveno stanje Michaela Schumahera obavijeno velom tajne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...