OVO NIJE NORMALNO: Majka splitskog monstruma govorila na opskurnom Youtube kanalu, pogledajte zašto je mahala Biblijom... (VIDEO)

Etel Zavadlav, majka Filipa Zavadlava, više od sat vremena govorila je za YouTube kanal koji se zove Kristov ratnik

  • Regija

  • 24. Jan. 2020  24. Jan. 2020

  • 0

Majka trostrukog splitskog ubojice dosad je u javnosti davala oprečne izjave. U razgovoru za ovaj kanal ona je tako, među ostalim, objašnjavala da je njenog sina nešto ranije već opsjelo, da je bio opsjednut.

"Ja sam ležala, on je sjedio na kauču preko puta. Nas dvoje smo pričali jedno sat i pol vremena, ako ne i dulje. Pričali smo ozbiljne, duboke, duhovne teme. Išla sam, koliko je bilo do mene, da ga navedem na evanđelje, Bibliju. On je pokazivao interes, ali nešto se u njemu bunilo. Onda se dogodilo nešto čudno. U jednom trenutku ja sam otišla u WC, nakon sat i pol vremena. Nakon što sam došla iz WC-a, njega nije bilo. Gledam u kuhinji, nema ga. Gledam u hodniku, nema ga. Bez ikakve najave, njega nije bilo. Gledam je li sve na mjestu, sve je bilo tu. Ja sam najprije bila šokirana. Zovem ga na telefon. Pitam ga gdje je nestao. 'Kako misliš nestao', odgovara, 'ali, mama, ja sam na Rivi već tri sata.' On nije bio svjestan da je bio u apartmanu, totalna tabula rasa, njemu se to izbrisalo. S njim je upravljalo nešto van njega", rekla je Etel Zavadlav.

"On nije upravljao sobom, nešto je njime upravljalo", rekla je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...