PA, ZAR JE MOGUĆE DA JE OVO PRINCEZA: Otac Meghan Markle objavio nikad viđene fotografije, ovo je osveta... (FOTO; VIDEO)

Thomas Markle progovorio je o svojoj kćeri Meghan u novom dokumentarcu koji je prikazan u Velikoj Britaniji.

  • Show

  • 24. Jan. 2020  

  • 0

Markle je naplatio svoje sudjelovanje u dokumentarcu te producentima ustupio fotografije iz djetinjstva i ranije mladosti Meghan Markle.

Rekao je da mu je odrastanje Meghan bilo najljepše doba života. Iako se s Dorijom Ragland razveo kada je Meghan bila dijete, ostali su, kaže, bliski.

"Svi oni meni duguju. Kraljevska obitelj i moj zet su mi napravili probleme u životu. Znam da me više ne žele vidjeti", kaže Thomas. Producentska kuća potvrdila je da je Markle uzeo novac za film, ali nije htjela otkriti o kojem je iznosu riječ. 

alt

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...