ČOVIĆEVI MEDIJI U DELIRIJU: "Bravo momci; Čestitke iz Herceg-Bosne; Herceg-Bosna je u finalu Europskog prvenstva..." (VIDEO)

Urednik je htio ispasti duhovit, ali je na kraju sve ispalo diletantski...

  • Mini market

  • 25. Jan. 2020  

  • 0

"Bravo momci, čestitke iz Herceg-Bosne, Televizije Herceg-Bosne. Herceg-Bosna je, pardon Hrvatska, u finalu Europskog rukometnog prvenstva, mada ni ovo prvo nije netočno s obzirom na broj naših igrača u hrvatskoj reprezentaciji", tim je riječima urednik  Dnevnik Televizije Herceg Bosne Milan Šutalo počeo središnju informativnu emisiju RTV HB, nakon što je Hrvatska u dramatičnoj završnici pobijedila Norvešku i plasirala se u finale Europskog prvenstva u rukometu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...