GDJE SU JOJ BILE OČI: Seksi zvijezda Baywatcha Pamela Anderson objavila prvu fotografiju sa 22 godine starijim suprugom....

52-godišnja Playboyeva zečica i glumica i 74-godišnji filmski producent navodno su se vjenčali u Malibuu, a na ceremoniji su bila i njihova djeca

  • Show

  • 25. Jan. 2020  25. Jan. 2020

  • 1

Nakon što se otkrilo da se udala za producenta Jona Petersa, Pamela Anderson objavila je prvu fotografiju sa svojim novopečenim suprugom.

Pamela je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj ona pozira s osmijehom od uha do uha dok njen 22 godine stariji suprug nosi sunčane naočale.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...