AUTOMEHANIČARI SU SE HVATALI ZA GLAVU: Policija na aukciji prodala automobil, a kada ga je novi vlasnik odvezao na servis uslijedio je šok…

Zvaničnici su rekli da će ubuduće morati puno pažljivije pretraživati vozila

  • Šareni svijet

  • 26. Jan. 2020  

  • 0

Tajlandska policija izvinila se pošto je slučajno, na aukciji, prodala automobil u kojemu su bili deseci hiljada tableta amfetamina.

Kupac je platio 19.000 dolara za Hondu CR-V, koja je na aukciju stavljena ovog mjesec, nakon što je zaplijenjena u prošlogodišnjoj istrazi povezanoj s drogom, prenosi Hina.

Međutim, kad je kupac automobil poslao na servis, mehaničar je u braniku otkrio dobro sakrivenih 94.000 tableta.

Tablete dobro skrivene

Zvaničnici su rekli da će ubuduće morati puno pažljivije pretraživati vozila.

"Prema protokolu, pretražujemo svako vozilo koje primimo, pa ni ovaj slučaj nije bio izuzetak. Tada nismo ništa pronašli, možda zato što su tablete bile jako dobro skrivene", rekao je Niyom Termsrisuk, generalni sekretar Ureda za kontrolu narkotika, prenosi list Bangkok Post.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...