ANGELINA JOLIE ĆE PUKNUTI OD LJUBOMORE: Brad Pitt potvrdio s kim svaku noć liježe u krevet…

Stara ljubav zaborava nema..

  • Show

  • 27. Jan. 2020  

  • 0

Brad Pitt i Jenifer Aniston ponovo su u ljubavnoj vezi, piše "Miror", a njihovi prijatelji otkrili su da bivši supružnici pokušavaju vratiti ljubav, strast i povjerenje koje su imali dok su bili u braku.

Brad i Jennifer bar pet puta su bili na ljubavnom sastanku prije istorijskog susreta na crvenom tepihu, tvrde njihovi prijatelji. Njih dvoje navodno su praznike proveli zajedno u njezinoj vili.

„Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Angelina Jolie. Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite krenuti dalje“, rekao je Jenniferin prijatelj.

„Obnovili su svoju romansu i nisam ih vidio ovoliko sretne već godinama“, rekao je Bradov kolega.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...