PODIGAO TRI PRSTA USRED PODGORICE, PA NAGRABUSIO: Crnogorci prepoznali "dušmana" prosrpski orjentisanog pa ga žestoko premlatili (VIDEO)

Kako prenose crnogorski mediji na dočeku se skandiralo da će braniti Crnu Goru "od dušmana".

  • Regija

  • 27. Jan. 2020  27. Jan. 2020

  • 2

Internetom se širi snimak na kome se jasno vidi kako grupa mladića juri za čovjekom koji je pokazao tri prsta,  sustižu ga i u prisustvu navijača sa zastavama Crne Gore, koji se vraćaju sa dočeka bronzanih vaterpolista, bacaju na zemlju i prebijaju.

   

Iz Uprave policije su kazali nezvanično da je policija zatekla oštećeno lice koje nema veće povrede.

“Trenutno se radi na slučaju”, kazali su iz UP.

 Na društvenim mrežama se pojavio video snimak da kom se vidi da nepoznate osobe trče za mladićem bulevarom, a potom ga više njih udara rukama i nogama.Kako prenose crnogorski mediji na dočeku se skandiralo da će braniti Crnu Goru "od dušmana".

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...