POTPUNO NEOČEKIVANO: Čuveni američki proizvođač sportske opreme povukao s tržišta sve proizvode s imenom Kobea Bryanta...

Nakon šokantne smrti Kobea Bryanta u helikopterskoj nesreći, Nike je povukao sve proizvode s njegovim imenom iz prodaje u svojoj online trgovini

  • Šareni svijet

  • 28. Jan. 2020  28. Jan. 2020

  • 0

Kobe je dugo godina surađivao s Nikeom, koji je izbacio cijeli niz tenisica s njegovim potpisom, a kod mnogih je Bryant osobno surađivao u dizajnu. Upravo njegove tenisice su udarni Nikeov proizvod i među najpopularnijima su na svijetu, kako među košarkašima tako i među standardnom klijentelom.

ESPN piše kako je Nike odlučio obustaviti prodaju kako bi spriječio preprodavače da kupe velik broj proizvoda pa ih kasnije fanovima preminule legende prodaju za puno veću cijenu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...