PUKLA BRUKA U HERCEGOVINI: Radovan Višković svečano otvorio cestu, pogledajte šta se dogodilo samo dan nakon otvaranja…

Drži vodu dok majstori odu...

  • Mini market

  • 29. Jan. 2020  29. Jan. 2020

  • 2

Ipak kilometar presvučenog puta i kanalizacije, koji je svečano otvorio premijer Republike Srpske Radovan Višković, nije trajao ni jedan dan!?

Već danas, samo jedan dan nakon svečanosti, ceremonija i presjecanja vrpce, jedna traka je obustavljena za saobraćaj jer je šaht propao i pojavila se velika rupa.

Višković je svečano otvorio u Bileći kilometar rekonstruisane kanalizacije, a neposredno pred njegov dolazak osveštana je kapela, u prisustvu gradskih otaca i sedam ljudi, slovom i brojem. To je pokazatelj da je posjeta bila uspješna, ali i šta su smjernice i prioriteti Vlade u Bileći i Hercegovini.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...