A, SVE JE POČELO U SARAJEVU: Ovako će izgledati novi Volkswagen Caddy, svaka sličnost sa Golfom osme generacije je NAMJERNA… (FOTO)

Peta generacija Caddyja bit će potpuno novi automobil

  • Auto

  • 29. Jan. 2020  29. Jan. 2020

  • 0

Poznat kao prostrano vozilo s dva međuosovinska izbora, i dalje ispunjava sve tradicionalne želje za dalekosežnim mogućnostima prijevoza i visokom razinom slobode u svakodnevnoj rutini prijevoza, pružatelja usluga i obitelji.

Zanimljivo, prvi je Caddy predstavljen 1979., na bazi Golfa I, a ‘život’ je počeo u sarajevskoj tvornici TAS (u isto vrijeme u SAD-u i Južnoj Africi). Zanimljivo, Caddy druge generacije, predstavljen 1995. bio je napravljen na bazi Volkswagen Pola. Proizvodila se i španjolska verzija Seat Inca.

Na salonu u Ženevi, od 5. do 15. ožujka 2020. bit će predstavljen prvi Caddy napravljen na zajedničkoj modularnoj MQB, a izvedba i motorizacija bit će preuzeti od Volkswagen Golfa 8.

Njegova prednja LED svjetla prate linije vozila. Između ostalog, skice novog Caddyja jasno ukazuju na okomito postavljena, tanka svjetla straga.

Zadržana su i klasična obilježja kojim je Caddy do sada bio prepoznatljiv.

O cijenama, gami motora i ostalim detaljima morat ćemo sačekati još malo.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...